Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Windows'lu HTC One'dan Yeni Fotolar

HTC'nin gelecek hafta tanıtılması beklenen Windows Phone işletim sistemli cihazının yüksek çözünürlüklü iki yeni fotoğrafı yayınlandı. Gelecek cihaz HTC One M8 benzeri tasarımıyla dikkat çekiyor.



















HTC'nin uzun bir süredir beklenen Windows Phone işletim sistemli telefonu için geri sayım başladı. Gelecek hafta tanıtılacağı söylenen yeni cihazın yüksek çözünürlüklü iki fotoğrafı yayınlandı. Neowin sitesinin paylaştığı görseller, cihazın ön ve arka yüzünü gözler önüne seriyor.


Üst sınıf donanım

Tasarımıyla çoğu kişinin beğenisini toplayan HTC One'a benzerliğiyle dikkat çeken Windows  tabanlı cihazın sahip olduğu donanım ve teknik özellikler de ortaya çıkmış durumda. 2.3 GHz Snapdragon 801 işlemci ile gelecek olan cihaz, 2GB bellek ve MicroSD kart ile 128GB'a kadar artırılabilen 32GB dahili hafızaya sahip olacak.




UltraPixel kamera 

3. nesil Goril Camlı, 1080p çözünürlüğünde 5 inç Super LCD3 ekran gelecek cihazda HTC UltraPixel teknolojili 5 megapiksel arka kamera, HTC Boomsound, Nano SIM ve 2600 mAh pil bulunacak. Bakalım tasarımıyla beğenilen HTC One yeni işletim sistemiyle de ilgi çekecek mi?

Designed By Teknoyazilar